Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Keresés rigyac.nagykar.hu-n (Google)Kitől és mikorra kérhetek könyvtári szolgáltatást, dokumentumot?

A Nagykanizsai Kistérség Többcélú Társulása és a Kanizsa Kulturális Központ HSMK Tagintézménye szervezésében megrendezésre kerül a

"Kistérségi Művészeti Fesztivál 2008."


A Művészeti Fesztivál célja, hogy a kistérség területén élő amatőr művészek, művészeti csoportok bemutatkozási lehetőséget kapjanak.
A művészeti fesztiválról többet tudhat meg a Nagykanizsa Kistérség Többcélú Társulása honlapján. (Baloldalt, az aktuális eseményeknél kell a kistérségi művészeti fesztivál 2008-ra klikkelni. Ugyanitt letölthető a jelentkezési lap is.)A településről szóló internetes tartalmakat a tematikus linktárunkban írtuk le és rendszereztük. A munka során a Rigyácról adatokat közlő fontos kézikönyvek, lexikonok, helyismereti munkák tartalmát – köztük angol és német nyelvű ismertetőket – digitálisan is elérhetővé tettük, mégpedig a www.nagykar.hu honlapcsaládban (olvasnivaló Rigyácról) alkalmazott, az eredeti dokumentum képét is tartalmazó formában.


Szellemi értékeink
Épített értékeink
Természeti értékeink